در میان تمامی ملتهای جهان آب همیشه منشاء زندگی و عامل اصلی ساخت و احداث بسیاری از شهرها و سازهها بوده است. چنان که در طول تاریخ ایران زمین، شاهد ساخت بناهای ارزشمند و شکوهمندی چون سی وسه پل اصفهان، آسیابهای بادی شوشتر و کوشکهای ساسانی در کنار آب (یا روی آب) بوده و حتی یکی از شاخصهای تمیز دهندهی معماری ساسانی از معماری دیگر دورههای تاریخی، ساخت آنها در کنار منابع آبی است.
این موضوع مختص ایران زمین نبوده و در شهرهای قدیمی سراسر جهان اهمیت وجود آب در مجاورت شهر به وضوح به چشم میخورد.
با پیشرفت فناوری نه تنها از این اهمیت کاسته نشد بلکه با شکل گرفتن تفریحات جدیدی چون قایق سواری، استفاده از خانههای ساحلی، اشتغال به ورزشهای آبی متنوع مثل اسکی روی آب و همچنین بهرهمندی از چشمههای آب گرم باعث رونق بیش از پیش استفادهی انسان از این موهبت الهی بوده است.
شکل ابتدایی گردشگری آبی را میتوان در سفرهای اشراف زادگان رومی برای فرار از گرمای تابستان و سکونت در خانههای ییلاقی کنار دریا مشاهده کرد.
با انقلاب صنعتی و بهبود شرایط کاری مثل کم شدن ساعات کار، افزایش تعطیلات و بالا رفتن درآمد در کنار پیشرفت فناوری حمل و نقل، سطوح میانی و کارگر جامعه نیز امکان تجربهی چنین تفریحاتی را یافتند.
با افزایش محبوبیت و دسترسی به این اماکن، مالکان و ساکنان مناطق مجاور آب و دریا بر آن شدند تا با ارائهی خدمات و امکانات خاصی چون اماکن اقامتی دریایی، امکانات پزشکی-درمانی، ورزشهای خاص دریایی و غیره تجربه گردشگران را هرچه بیشتر خاطره انگیز کنند.
کم کم تفریحات ساحلی به خوبی جای خود را در میان تفریحات دیگر اقشار جامعه باز و جذابیت روزافزونی برای گردشگران نقاط مختلف جهان پیدا کرد که این روند تا به امروز ادامه داشته است.
به شکل رسمی، با آغاز قرن ۲۱ شکل نوین و هیجان انگیزی از گردشگری به دنیا معرفی شد.
این نوع از گردشگری پاسخگوی نیازهای مختلف جامعه از جمله گردشگری، ورزش حرفهای و تفننی، تفریح و گذراندن اوقات فراغت بوده است.
خدمات ارائه شده در زمینهی گردشگری آبی در سطح وسیع، با قیمتهای مختلف، با تجهیزات متنوع و در اماکن متفاوت به متقاضیان ارائه شده و هر ساله نیز به این تنوع و فناوریهای به کار گرفته شده در آن افزوده میشود.
با توجه به استقبال مردم از تفریحات دریایی، سرمایه گذاری در زمینهی سازههای توریستی دریایی یکی از بهترین موقعیتها برای راهاندازی یک کسب و کار پر سود است و شرکت پاسارگاد طی مطالعات و تحقیقات بسیار، آمادهی ارائهی طرحهای ویژهای برای سرمایه گذاری در سواحل دریای خزر و خلیج فارس میباشد.
سازههای توریستی دریایی از جذابترین و پرسودترین پروژههای حوزهی گردشگری و توریستی است که مختص مناطقی است که دریا، دریاچه، رودخانه و… وجود دارد. قطعا همهی ما میدانیم یکی از بزرگترین جاذبههای طبیعی وجود آب است که آرامش بخش و جذاب برای انسان میباشد.
شرکت پاسارگاد قادر است با استانداردترین متدهای روز دنیا سازههای شناور بر روی آب و حتی زیر آب را اجرا کند و سطح امکانات توریستی کشور را به درجهی بالایی در جهان برساند. محصولات این شرکت در این حوزه، علاوه بر سودهی بالا و خاص بودن آن، دارای جذابیت بسیار زیادی برای مردم عزیز ایران و توریستهای خارجی است که به طور مفصل به توضیح آن میپردازیم.
نمودار زیر، دسته بندی کارشناسی شدهی انواع سازههای توریستی دریایی میباشد.

با انتخاب هر یک از گزینههای سبز رنگ میتوانید به صفحهی زیر مجموعههای این بخش از سایت هدایت شوید.
کلمات کلیدی: سازه توریستی دریایی, سازههای توریستی دریایی, طراحی سازههای توریستی دریایی, ساخت سازههای توریستی دریایی, اجرای سازههای توریستی دریایی, راهاندازی سازههای توریستی دریایی, احداث سازههای توریستی دریایی, سرمایه گذاری در سازههای توریستی دریایی, طراحی سازه توریستی دریایی, ساخت سازه توریستی دریایی, اجرای سازه توریستی دریایی, راه اندازی سازه توریستی دریایی, احداث سازه توریستی دریایی, سرمایه گذاری در سازه توریستی دریایی, سرمایه گذاری در رستوران, سرمایه گذاری در هتل, سرمایه گذاری زودبازده, ایده توریستی جدید, اجرای سازه توریستی عجیب, راه اندازی طرح توریستی خاص, ساخت ایده گردشگری عجیب, سرمایه گذاری در پروژه توریستی عجیب, طراحی سازه گردشگری جدید